Er goed uitzien

Er goed uitzienHet houdt ons allemaal bezig; ons uiterlijk. En niet alleen in de deze tijd maar door de eeuwen heen. Wijsheden als “het uiterlijk is een afspiegeling van het innerlijk” zijn al lang bij ons.

En hoe triviaal het voor sommige ook mag klinken, steeds weer wordt aangetoond dat uiterlijk meer doet dan alleen onze ijdelheid strelen. In allerlei situaties blijkt een aantrekkelijk en vitaal uiterlijk een voordeel te bieden. Bijvoorbeeld bij sollicitaties, promoties, partnerkeuze, e.d. blijkt een goed uiterlijk een positieve factor. Dat hoeft geen Hollywood uiterlijk te zijn. Maar een gezond en vitaal uiterlijk, zien dat iemand goed in zijn vel zit, kan een doorslaggevende indruk maken.

invorm. ziet dat met name plaatselijke probleemzones door veel mensen als hinderlijk ervaren worden. Love-handles klinken romantisch maar maken in de regel eerder onzeker. Zadeltassen, buikjes, hangende bovenarmen, die laatste vetrolletjes die maar niet weg willen, leiden de aandacht af van dat waar het om gaat. Met name bij veel vrouwen is cellulite een extra onzeker makende factor. Gerichte huid- en contour verbetering bieden hierbij een uitkomst.