Hypnotische maagband

Lukt afvallen via de reguliere kanalen jou niet? Komt er bij jou elk jaar weer een paar kilo bij maar weet jij deze negatieve tendens niet te doorbreken? Dan wordt het tijd om nu voor eens en voor altijd actie te ondernemen. In samenwerking met SQ-bewust helpen wij jou op gebied van mind en body verder. 

‘De Hypnotische Maagband: op het gebied van mind en body oude onbewuste patronen doorbreken’

Mind

Samen met hypnotherapeute Diana Vergouwen van SQ-bewust ga jij aan de slag om te achterhalen welke belemmeringen jouw afvalproces in de weg hebben gestaan. De onbewuste patronen en belemmeringen die er verantwoordelijk voor waren dat je nooit blijvend bent afgevallen worden samen met de therapeut opgeruimd waarop de doelen voor de toekomst helder worden gesteld. Wanneer jij er klaar voor bent ga je aan de slag om je spirituele onbewuste voor te bereiden op een hypnotische maagband. Elke avond voordat je gaat slapen luister je op je eigen MP3-speler naar een hypnotische sessie.

Body

Nooit de tijd, de zin en de energie gehad om intensief te trainen? Doordat wij bij Invorm. als eerste wellness studio met de laatste EMS-techniek Easy Motion Skin® werken staat 20 minuten trainen gelijk aan vier uur intensieve fitness. Gedurende een intensief trainingsprogramma van vijf weken werken wij, in samenwerking met SQ Bewust, aan jouw persoonlijke doel.

Hoe gaat het in zijn werk

De weekplanning ziet er globaal als volgt uit;

Week 1

  • Kennismaking SQ Bewust: opsporen van onbewuste personen en doel vaststellen. Je krijgt een MP3 speler met de eerste hypnotische afslank sessie mee. Deze luister je voordat je naar bed gaat.
  • Intake invorm.: opmeten vetmassa, meten, wegen en passen en doorpassen onderkleding en 2x 20 minuten Easy Motion Skin®-sessie

Week 2:

  • SQ Bewust: mental coach sessie  (NLP techniek). Je krijgt de tweede hypnotische afslank sessie voor op je MP3 speler mee.
  • Invorm.: 2x 20 minuten Easy Motion Skin®-sessie

Week 3:

  • SQ Bewust: Onbewuste patronen en belemmeringen omzetten in versterkende en positieve overtuigingen
  • Invorm.: 2x 20 minuten Easy Motion Skin®-sessie

Week 4:

  • SQ Bewust: Kennismaking virtuele chirurg en anesthesist. Je krijgt de derde hypnotische afslank sessie voor op je MP3 speler mee.
  • Invorm.: 2x 20 minuten Easy Motion Skin®-sessie

Week 5:

  • SQ Bewust: Hypnotische maagband
  • Invorm.: 2x 20 minuten Easy Motion Skin®-sessie, opmeten vetmassa, maken ‘na’-foto. 

Klik hier voor meer informatie over het pakket voor de hypnotische maagband of SQ-bewust.