PLESYR Gezichtsmasker

In navolging op de positieve resultaten op EMS (electro muscle stimulation) is in Zwitserland een methode ontwikkeld gericht gezichtsbehandeling: PLESYR.

PLESYR is een revolutionaire gezichtsbehandeling gericht op: 

  • Huidverbetering
  • Huidverjonging
  • Hydratatie
  • Huidherstel

De resultaten zijn: een betere structuur van de huid, meer stevigheid en een jeugdige uitstraling.

Easy Motion Skin


Easy Motion Skin

100% Natuurlijke Huidverbetering

PLESYR – 3 technologieën in één behandeling

  1. Hyaluron Serum (tegen rimpels, roodheid , couperose, ouderdomsvlekken en wallen), voor een stralend mooie huid en aanmaak van collageen
  2. Bio Cellulose Masker met natuurlijke kokosolie
  3. Beauty masker met ultrasound en hoog frequentie voor betere opname van het serum

Werkwijze

Tijdens de behandeling brengen wij verschillende hoog gedoseerde serums aan op de huid. Daarna plaatsen wij het Cellulose masker met daarin opgenomen natuurlijke kokosolie voor een optimale hydratatie van de huid. Over het Cellulose masker wordt het Plesyr Beauty masker aangebracht. Ultra puur, met  ultrasound en hoogvitaal frequentie, waardoor het de Hyaluron Serum optimaal en goed verdeeld in de huid trekt. Het Plesyr Masker is een 100% natuurlijke anti-aging behandeling

Aanbevolen voor het optimale resultaat:

Start met zes behandelingen, een keer in de week , zes weken lang

Voor een optimaal en blijvend resultaat adviseren wij vervolgens één of twee keer een behandeling in de maand.

Kosten:

Enkele behandeling (duur 40 min)                                      € 69,-

Aanbieding voor 6 behandelingen (duur 40 min)                € 350,-    

Voordelen van een behandeling met PLESYR Gezichtsmasker:

✅ Direct zichtbaar resultaat

✅ Veilig 100%  natuurlijk

✅ Korte behandeltijd

✅ Pijnloze behandeling

Testimonials

Annemarie: "We zijn allemaal druk, druk, druk met ons gezin, kinderen en met ons werk. Intussen vind ik het belangrijk om er goed uit te zien. Goed bewegen, goed eten, goede lichaamsverzorging; allemaal actuele aandachtspunten voor mij. Als het dan specifiek om mijn gezicht gaat, dan doe ik op mijn manier mijn best voor een zo goed mogelijke conditie van mijn huid. Ik zit alleen niet te wachten op ingrijpende behandelingen of chirurgische acties. Ik was dan ook erg benieuwd toen ik over de pijnloze gezichtsbehandeling hoorde van Plesyr. Ik heb inmiddels een paar behandelingen gehad en ik ben onder de indruk! Het is heerlijk ontspannen en ik zie echt al verschil. Mijn huid voelt prima. Minder vouwtjes en kraaienpootjes. Wat mij betreft een aanrader!"

Corrie: "Met veel plezier doe ik al een paar jaar aan EMS bij InVorm. Ik geloof echt in de diepere werking op de spieren en heb er veel baat bij. Toen Barbara mij vertelde over de nieuwe gezichtsbehandeling van Plesyr, die eigenlijk vergelijkbaar is met EMS, was ik direct geïnteresseerd. Een goede doorbloeding door trillingen (die uiteraard veel minder heftig zijn dan bij EMS) kan in mijn beleving alleen maar goed zijn. Als dat dan ook nog gepaard gaat met goede serums die dieper in de huid trekken om daar hun werk te doen, geeft dat mij een vertrouwd gevoel. Dus ben ik begonnen aan Plesyr. Ik wist niet echt wat ik moest verwachten maar het voelt prima. Na de behandeling voelt je huid heerlijk en ik zie daadwerkelijk verbetering als het om rimpeltjes gaat. Hoe fijn is dat!"

Jeannette: "Drukte en stress, dat zie je bij mij meteen aan mijn huid. Ik heb het PCOS syndroom, een aandoening welke zich onder meer uit in een onrustige huid, meer puistjes en meer onrechtmatigheden. Bij de berichtgeving over Plesyr was ik erg nieuwsgierig hoe het zou voelen. Mijn ervaring? Ik vind het een rustmoment. Ik heb nu één behandeling ondergaan en mijn huid heeft een boost gekregen. De trillingen op je gezicht, in combinatie met de laserpen, voelen aangenaam.  De intensiteit is hartstikke goed te doen. Alles wordt goed uitgelegd en iedere handeling wordt goed begeleid. Mijn conclusie achteraf: Een goed gevoel, ontspannen, een betere doorbloeding, betere kleur en echt veel minder onrechtmatigheden in mijn huid. Zelfs dagen erna heb ik er nog van genoten!"

Irma: "Ik vind de behandeling met Plesyr, in één woord, geweldig. Doordat ik herstellende ben van operaties was de vermoeidheid van mijn gezicht af te lezen. Barbara vertelde me over ‘iets nieuws’ voor mijn huid en ik was direct geïnteresseerd! Na de eerste keer was ik niet zo overdonderend maar na de tweede en derde keer zie ik echt verschil. De ondiepe lijnen, oneffenheden en moedervlekjes zijn allemaal veel minder. De structuur van mijn huid wordt echt beter, net zoals de kleur. Mijn gezicht heeft een veel frissere uitstraling gekregen. Ik gebruik nauwelijks make up maar als ik nu in de spiegel kijk, dan voel ik me zekerder en mijn gezicht straalt weer. De behandeling voelt heel fijn. Het is een uurtje voor mezelf waar ik super van geniet!"